Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη Γ. Βαγιωνά στις πληγείσες περιοχές

Επίσκεψη στις πληγείσες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές της Χαλκιδικής, πραγματοποίησε, σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, ο βουλευτής του νομού, Γιώργος Βαγιωνάς.


Συγκεκριμένα ο κ. Βαγιωνάς επισκέφθηκε τους Δήμους Σιθωνίας και Κασσάνδρας. Συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που επλήγησαν, ενώ ενημερώθηκε και από τους εκπροσώπους των αρμοδίων φορέων.
Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Βαγιωνάς δήλωσε:
«Τα τελευταία  χρόνια πληθαίνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα αποδεικνύονται ανεπαρκή, με δεδομένες τις νέες κλιματολογικές συνθήκες. Οφείλουν ο κρατικός μηχανισμός, η Περιφέρεια, αλλά και οι Δήμοι να ενσκήψουν στο πρόβλημα, προχωρώντας στα κατάλληλα έργα και να μην δρουν ως εργαλεία αποκατάστασης ζημιών και ταμεία πενιχρών αποζημιώσεων. Οι πολίτες δεν θέλουν αποζημιώσεις-βοηθήματα, θέλουν έργα αντάξια των φόρων που πληρώνουν. Από πλευράς μου, θα συμβάλλω με όποιον τρόπο μπορώ, για να ανακουφιστούν το ταχύτερο δυνατόν οι πληγέντες».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα