Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Αστυνομίας στα ΚΑΠΗ της Χαλκιδικής

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη από το αστυνομικό προσωπικό, αλλά και από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, τα οποία διατέθηκαν από αστυνομικούς  της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας σε συνολικά οκτώ (8) ΚΑΠΗ σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές της Χαλκιδικής.

Η λειτουργία της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας ξεκίνησε στην Χαλκιδική από τον Ιούνιο του 2016 και μέσα από τη δράση της, κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, διαμορφώνοντας ένα νέο μοντέλο αστυνόμευσης και επικοινωνίας με τον πολίτη. 

Σε καθημερινά προγραμματισμένα δρομολόγια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Χαλκιδικής, διαθέτοντας κατάλληλο εξοπλισμό, ο οποίος τους επιτρέπει την παροχή επιτόπιων αστυνομικών υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΕΤΟΣ» για την Αστυνόμευση – Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα