Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η πρώτη αεροδιακομιδή του φετινού καλοκαιριού -ΦΩΤΟ-

Η πρώτη αεροδιακομιδή για το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε σήμερα με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος του ΕΚΑΒ, ενός άνδρα που από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας που μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω της σοβαρής κατάστασής του. Έτσι, το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής τον παρέλαβε από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου και έγινε η μεταφορά του στη συμπρωτεύουσα. 

To ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος ήρθε στη Θεσσαλονίκη μόλις χθες για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και να πραγματοποιεί και φέτος αεροδιακομιδές σε έκτακτα περιστατικά.

Χθες πρώτη ημέρα του ελικοπτέρου πραγματοποιήθηκε αναγνωριστική πτήση πάνω από το Άγιο Όρος στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος, Μανόλης Τσολάκης.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα