Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ψάχνει... ασθενοφόρα η Χαλκιδική για ακόμα ένα καλοκαίρι -VIDEO-

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι λόγω καλοκαιριού η διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική, η οποία, όπως διαφαίνεται θα μείνει για ένα ακόμα καλοκαίρι ακάλυπτη από ασθενοφόρα.
Στη Χαλκιδική θα έπρεπε να βρίσκονται 8 ασθενοφόρα ανά βάρδια, ενώ τώρα είναι 3 ή 4 ασθενοφόρα.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο ATLAS TV ανέφερε ότι το πρόβλημα επιτείνεται από το γεγονός ότι απουσιάζουν από το Νοσοκομείο Πολυγύρου βασικές ειδικότητες και επίσης δεν λειτουργεί η ΜΕΘ, με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα να πρέπει να μεταφέρουν τα περισσότερα περιστατικά σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.


«Τα περισσότερα περιστατικά καθυστερούν πάνω από 2,5 με 3 ώρες για να φθάσουν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο κ. Γιαννάκος.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε ότι δεν δέχεται το προσωπικό να έρθει με εθελοντική μετάταξη στη Χαλκιδική γιατί αφενός δεν έχει κανένα οικονομικό ή υπηρεσιακό όφελος και αφετέρου υπάρχει ο φόβος της κατακραυγής συγγενών και ασθενών που ξεσπούν στο προσωπικό για τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ.



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα