Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη η κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του  5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών. 

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί ο φέρον οργανισμός και οι τοιχοποιίες πλήρωσης, η περίφραξη εκτός του μεταλλικού της μέρους και οι καλωδιώσεις των Η/Μ εργασιών.

Το οικόπεδο στο οποίο κατασκευάζεται το κτίριο βρίσκεται εντός του οικισμού Νέων Μουδανιών, Δήμου Νέας Προποντίδας, έχει εμβαδόν 1.087,68τ.μ. και φέρει πρόσωπο σε δύο δημοτικές οδούς, νοτιοανατολικά στην οδό Ορφανίδου και βορειοδυτικά στην οδό Σιγής. 

 

Η απαίτηση του κτιριολογικού προγράμματος ήταν η διαμόρφωση ενός ολοήμερου νηπιαγωγείου με δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Δημιουργείται λοιπόν ένα ισόγειο κτίριο στο οποίο αναπτύσσονται όλες οι παραπάνω χρήσεις σε ένα ενιαίο επίπεδο, εφόσον δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα μεγάλες κλίσεις όσον αφορά στην μορφολογία του εδάφους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα