Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

H Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την στάση της αστυνομίας στην πορεία πολιτών προς τις Σκουριές.

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την στάση της αστυνομίας στην πορεία πολιτών προς τις Σκουριές:

 

"Δυστυχώς χθες, κατά την προγραμματισμένη πορεία πολιτών προς τις Σκουριές, δεν αποφεύχθηκε – έστω και μικρής έκτασης – επεισόδιο.

Η κακή επιχειρησιακή τακτική της αστυνομίας που ουσιαστικά ματαίωσε την πορεία των πολιτών προς τις Σκουριές και η προκλητική συμπεριφορά μερικών αστυνομικών (που είχε και ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δημοτικού συμβούλου του δήμου Αριστοτέλη), αφαίρεσε το δικαίωμα σε πολίτες να  διαμαρτυρηθούν – για πολλοστή φορά – κατά της εξόρυξης χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική, επαναφέροντας στη μνήμη μας καταδικαστέες πρακτικές της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής, κατά το μακρινό παρελθόν.

Ευελπιστούμε, στο μέλλον οι διαβεβαιώσεις του αστυνομικού διευθυντή (που μας δόθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντηση μαζί του), για ήπια συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους πολίτες που ασκούν ειρηνικά το αναφαίρετο δικαίωμα της διαμαρτυρίας, δεν θα είναι κενό γράμμα.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα