Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στον Πολύγυρο ο τομεάρχης Κ.Μακεδονίας της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης

Το αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΔ βρέθηκε σε πρώτο πλάνο κατά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ και τομεάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Κωστή Χατζηδάκη στον Πολύγυρο.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής με τη συμμετοχή του προέδρου της ΝΟΔΕ, Απ. Τζηρίτη, του βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά, του δημάρχου Σιθωνίας, Γιάννη Τζίτζιου, του περιφερειακού συμβούλου, Στ.Βαλιάνου και άλλων στελεχών του κόμματος, συζητήθηκαν τα προβλήματα της Χαλκιδικής αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η ΝΔ με ρεαλιστική πολιτική μπορεί να κάνει την Ελλάδα μια χώρα προοπτικής και όχι μια χώρα μιζέριας.

Υπογράμμισε ότι υπάρχει συνεχής επαφή με στελέχη του κόμματος στη Χαλκιδική και ήδη έχει γίνει μια πρώτη καταγραφή των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

 

Συνάντηση Α. Τζιτζικώστα και Κ. Χατζηδάκη

Ο κ. Χατζηδάκης είχε σήμερα συνάντηση και με τον  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, ενώ ακολούθησε και σύσκεψη των δυο ανδρών με τους Αντιπεριφερειάρχες, με αντικείμενο τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και προοπτικές της περιοχής.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε: «Με χαρά είμαι σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφέρεια που έχει την πρωτοπορία σε όλη την Ελλάδα στην απορρόφηση κοινοτικών πόρων και αξίζουν συγχαρητήρια στον άνθρωπο που ηγείται αυτής της προσπάθειας, στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στην ομάδα του. Δυστυχώς, η χώρα δεν κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Ενώ το 2014 φαινόταν ότι θα βγαίναμε από το πηγάδι της ύφεσης, λόγω του λαϊκισμού αυτής της κυβέρνησης, η χώρα ξαναβούτηξε μέσα στην ύφεση και αυτή την ώρα οι πρώτοι που το πληρώνουν είναι οι φτωχοί που γίνονται κάθε μέρα και φτωχότεροι. Η λύση για τη χώρα είναι η στροφή σε ένα δρόμο σοβαρότητας και κοινής λογικής κι αυτή είναι και η προστιθέμενη αξία της ΝΔ. 

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα