Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απολογισμός του προγράμματος “Volunteers animate society”

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 12μηνου προγράμματος “Volunteers animate society”, έγινε την Παρασκευή 30 Μαρτίου στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Προποντίδας ο απολογισμός του παραπάνω προγράμματος το οποίο υλοποιείται από την ΑΜΚΕ You In Europe στο πλαίσιο του Erasmus+.



Οι  εθελοντές Carlos Fuentes από Ισπανία και Tiago Reis από Πορτογαλία παρουσίασαν τόσο τις δράσεις όσο και την εμπειρία που απέκτησαν προσφέροντας εθελοντική υπηρεσία τόσο σε δομές του Δήμου όπως το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  Πορταριάς και το 2ο ΚΔΑΠ Νέων Μουδανιών όσο και σε άλλους φορείς της πόλης όπως ο ΠΟΜ και ο «Π.Σ Φάρος».



Οι δύο εθελοντές περιέγραψαν με έντονα συναισθήματα όλη την εμπειρία τους, δηλώνοντας ότι έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από την φιλοξενία των κατοίκων όλο αυτό το χρόνο όσο και από της φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους δύο εθελοντές για την προσφορά τους δήλωσε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος για τη συνέχιση της συνεργασίας καθώς από την 1η Μαΐου θα φιλοξενηθούν στην πόλη 4 νέοι εθελοντές από Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Πολωνία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα