Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με γιατρό οπλίτη θα λειτουργήσει το Ιατρείο Ιερισσού

Στην τοποθέτηση οπλιτών θητείας πτυχιούχων ιατρικής σε Περιφερειακά Ιατρεία, μεταξύ των οποίων και της Ιερισσού, αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.



Στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, ευθύνης Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου, 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα τοποθετηθεί οπλίτης, ειδικότητας ιατρού άνευ ειδικότητας και αναμένεται να καλύψει την εν λόγω θέση μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε και θα απολυθεί, σύμφωνα με την απόφαση.


Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη σχολίασε: «Η τοποθέτηση εμμίσθου οπλίτη γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Ιερισσού είναι μια προσωρινή λύση μέχρι την εύρεση οριστικής. Γιατί η Ιερισσός χρειάζεται πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο Πολυδύναμο Ιατρείο και όχι μόνο στα χαρτιά».


Στους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.




booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα