Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης στην Ορμύλια -ΦΩΤΟ-

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την αστική ανάπλαση του οικισμού της Ορμύλιας.

Αν και η αρχική πρόβλεψη του δήμου Πολυγύρου ήταν να ολοκληρωθούν τα έργα πριν το Πάσχα, εντούτοις οι καιρικές συνθήκες και προβλήματα που προέκυψαν στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης, θα καθυστερήσουν την ολοκήρωσή τους. 

 

Όπως ανέφερε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ματέας, εκτός από τον βροχερό καιρό, υπήρξαν και άλλα προβλήματα.

 

"Όταν ανοίχτηκε το ανατολικό τμήμα αποκαλύφθηκαν σωληνώσεις ύδρευσης, οι οποίες κρίθηκε πως έπρεπε να αλλαχθούν, γιατί σχεδόν όλες ήταν παμπάλαιες και αργά ή γρήγορα θα δημιουργούσαν προβλήματα διαρροών με καταστροφικά αποτελέσματα, κατανοητά σε όλους. Ένας άλλος λόγος έχει να κάνει με την απόφαση να ανοίξουν τα φρεάτια απορροής ομβρίων, κυρίως αυτό δίπλα στο ΚΑΠΗ, που προϋποθέτει ιδιαίτερη και χρονοβόρα κατασκευή" ανέφερε ο κ. Ματέας.

 

Πάντως, παρά την καθυστέρηση τα έργα  θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, γι΄αυτό και ο αντιδήμαρχος καλεί τους συνδημότες του να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή κατ' εφαρμογή του σοφού γνωμικού "το καλό πράγμα αργεί να γίνει".

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα