Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο -ΦΩΤΟ-

Στη μεγαλύτερη διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB Berlin, που διεξάγεται από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου στο Βερολίνο, συμμετέχει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

 

Το stand της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιο και τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο. 

H Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συμμετείχε και ήταν κεντρική ομιλήτρια στην Υπουργική Συνάντηση για το Δρόμο του Μεταξιού, παρουσία της ηγεσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών και 50 περίπου υπουργών και αξιωματούχων κρατών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο.

 

Η Ελλάδα, τόνισε η Υπουργός είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2018, που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν φέτος 11.000 εκθέτες από 186 χώρες και υπολογίζονται περίπου 170.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων 113.000 εμπορικοί επισκέπτες. 

 

Περίπου 7.000 δημοσιογράφοι παρακολουθούν το ITB Berlin, εκ των οποίων περίπου 1.500 προέρχονται από το εξωτερικό. Εκτός από τα κορυφαία εμπορικά περιοδικά του κλάδου, επιχειρηματίες και ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι από 94 χώρες αναφέρουν τις πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές τάσεις και προϊόντα.

 

Στην Internationale Tourismus-Börse Berlin συμμετέχουν, φορείς, ενώσεις, δήμοι, περιφέρειες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, αλυσίδες ξενοδοχείων, τουριστικά γραφεία, ταξιδιωτικοί πράκτορες, πάροχοι συστημάτων, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

Ανταλλαγη απόψεων για την αγορά της Ρωσίας μεταξύ Έλενας Κουντουρα, Μπόρις Μουζενιδη και Γρηγόρη Τάσιου

 

Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής!!! Δύο γενιές... έκθεση Βερολίνου!!

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα