Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβολή της Κασσάνδρας στις Βρυξέλλες

Με στόχο την τουριστική προβολή της Κασσάνδρας και τη δημιουργία επαφών με αξιωματούχους της Ε.Ε που μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της Κασσάνδρας πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες βραδιά παρουσίασης τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Κασσάνδρας με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό και  με οπτικοακουστικό υλικό  το μενού της Κασσάνδρας, το παγωτό Κασσάνδρα  και τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας με απώτερο σκοπό την προώθηση και την  εξαγωγή τους στην Ευρώπη.
Για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η συμβολή του Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Μαργαρίτη Σχοινά,  του συνεργάτη του Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, κ.Ηλία Ιορδανίδη του Προϊστάμενου Διοίκησης Οικονομικού του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ.Μιχάλη Παπαγιάννη , που και οι τρεις έλκουν την καταγωγή τους από τη Χαλκιδική και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τύχη για τον τόπο.


 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ευρωβουλευτές κ.Μαρία Σπυράκη, κ.Στέλιος Κούλογλου, κ.Γεώργιος Γραμματικάκης, κ.Νίκος Ανδρουλάκης, κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ κ.Γιώργος Κύρτσος,οι Ευρωβουλευτές Κύπρου κ.Κώστας Μαυρίδης, κ.Νεοκλής Συλικιώτης  και  κ.Δημήτρης Παπαδάκης   ο υπεύθυνος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ελλάδας στο Βέλγιο, η αρμόδια Ευρωβουλευτής από την Πορτογαλία για θέματα Τουρισμού, κ.Cláudia Monteiro de Aguiar καθώς και ο κ. Thomas Zdechovsky Τσέχος ευρωβουλευτής  ενώ εξαιρετικά τιμητική ήταν επίσης και η παρουσία της συζύγου του κ.Μαργαρίτη Σχοινά κ.Mercedes Alvarogonzalez  υψηλόβαθμο επιτελικό  στέλεχος  του Ε.Λ.Κ .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα