Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Επιμελητηρίου

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών της Χαλκιδικής ολοκληρώθηκε  το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και διαδικασίες» που διοργάνωσε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον εθνικό φορέα ENTERPRISE GREECE και την Επιμελητηριακή Αστική Εταιρία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.ΕΧ».


Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η στήριξη των, εν δυνάμει, τοπικών, εξαγωγικών επιχειρήσεων αλλά και των εξαγωγέων της Χαλκιδικής, που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, στο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των επιχειρηματιών της Χαλκιδικής στο σεμινάριο και υπογράμμισε ότι  «το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα αναπτύσσει συνεχώς πρωτοβουλίες και δράσεις, που θα στηρίζουν την εξωστρέφεια στις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τώρα, που το επιμελητηριακό θεσμικό πλαίσιο έχει αλλάξει, είμαστε ακόμα πιο κοντά στο πλευρό των επιχειρήσεων που θέλουν να βρουν θέση στις αγορές του εξωτερικού.»

Ο Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων ENTERPRISE GREECE κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος κεντρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια πως ξεκινούν οι διαδικασίες και ποιες πρέπει να είναι οι πρώτες ενέργειες όσων θέλουν να δημιουργήσουν ένα εξαγώγιμο προϊόν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία του design, της συσκευασίας και των πιστοποιήσεων που θα πρέπει να συνοδεύουν ένα προϊόν για να σταθεί στη διεθνή αγορά. Αναφέρθηκε επίσης σε πρακτικά θέματα για την προσέγγιση και διατήρηση πελατών, τη σύναψη της συμφωνίας, τους τρόπους παράδοσης των προϊόντων και κυρίως τη διασφάλιση της εξόφλησης του σχετικού τιμολογίου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα