Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση φθορών στο δρόμο Σταυρού -Ολυμπιάδας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόλβης προχωρά στην βελτίωση και αποκατάσταση του δρόμου που συνδέει το Σταυρό με την Ολυμπιάδα.

 

Ο συγκεκριμένος δρόμος παρουσιάζει πολλά προβλήματα από φθορές και η αποκατάστασή του κρίθηκε αναγκαία από τη Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης.

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε ποσό 360.000 ευρώ για να γίνουν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, ενώ θα κατασκευαστεί και δίκτυο αποχέτευσης, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών των οικισμών Σταυρού και Βρασνών του Δήμου Βόλβης», που είναι σε εξέλιξη.

 

Η επαρχιακή οδός Σταυρού – Ολυμπιάδας διασχίζει το Σταυρό (οδοί Γ. Παπανδρέου και Παλαιολόγου) τη Ρεντίνα, ενώ θα αποκατασταθούν και τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Βόλβης που συμβάλλουν στο δρόμο.

 

 

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ σημαντικός για την τουριστική κίνηση όχι μόνο στο Δήμο Βόλβης, αλλά και στη βόρεια Χαλκιδική, ενώ σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους οι φθορές πολλαπλασιάστηκαν από την ραγδαία αύξηση της κίνησης μεγάλων φορτηγών οχημάτων, με βαρύτατα φορτία, από την «Ελληνικός Χρυσός», μετά τη λειτουργία του τοπικού μεταλλείου.

 

Με πληροφορίες από τη voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα