Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου με συλλόγους και σωματεία

H πρώτη συνάντηση γνωριμίας της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο με τη συμμετοχή πρωτοβάθμιων συλλόγων και σωματείων της Χαλκιδικής με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων των επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών.

 

Ο πρώτος κύκλος επαφών στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το «παρόν» έδωσαν εκπρόσωποι 40 εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών φορέων της Χαλκιδικής, όπου σε μία εποικοδομητική συζήτηση παρουσία του προέδρου Γιάννη Κουφίδη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των πρόεδρων των Τμημάτων του Επιμελητηρίου αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα, τα οποία στη συνέχεια θα καταγραφούν, θα αξιολογηθούν και θα αναζητηθούν λύσεις.

 

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ακολουθήσει νέα συνάντηση σε μία προσπάθεια να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων της Χαλκιδικής που έχει ατονήσει η δράση τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα