Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ορμύλια: Συνελήφθη για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

Για καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ορμύλια, ενας 37χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να έχει διαμορφώσει εσωτερικό χώρο και να καλλιεργεί με ειδικό εξοπλισμό συνολικά 28 φυτά κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που αποτελούνταν από ψηφιακό θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη, θερμαινόμενη κουβέρτα και ανακλαστήρες φωτός.

Σε χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα