Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρόστιμο 500 ευρώ σε πρατηριούχο στη Ν.Καλλικράτεια

Πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλε η Δ/νση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε  ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Ν. Καλλικράτεια.


Σύμφωνα με το Τμήμα Εμπορίου, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2017 σε πρατήριο της Ν.Καλλικράτειας από ελεγκτές της υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι δεν αναγραφόταν σε σχετική απόδειξη λιανικής το ύψος (σε εκατοστά του μέτρου) της στάθμης του πετρελαίου για θέρμανση στη δεξαμενή του παραλήπτη, πριν και μετά την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης, ανεξαρτήτως του σχήματος ή του υλικού κατασκευής της δεξαμενής, όπως προβλέπεται και κατά παράβαση του άρθρου 105 παράγραφος 1Η της ΥΑ 91354/24-08-2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)».


Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία πελάτη προς το Α.Τ  Ν. Καλλικράτειας, όπου μαζί με την καταγγελία υποβλήθηκε και η Απόδειξη Λιανικής Πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα