Με κατάνυξη γιόρτασαν οι κάτοικοι της παραλίας Διονυσίου τα Άγια Θεοφάνεια και ο ιερέας έριξε το Σταυρό στη θάλασσα, όπως κάθε χρόνο.


Η ίδια ατμόσφαιρα και στα Ν.Πλάγια, όπου μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην παραλία για τον αγιασμό των υδάτων.






Category
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά
Email: info@halkidikinews.gr
To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.