Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ Πευκοχωρίου

Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένοπλη ληστεία που έγινε τον Αύγουστο του 2014 στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Πευκοχώρι.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 31 και 36 ετών, οι οποίοι είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 29 Αυγούστου 2014, τα παραπάνω 2 άτομα χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχαν αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Χαλκιδικής, πήγαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Πευκοχώρι και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.800 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων ο 36χρονος διέθεσε για την αγορά μεταχειρισμένου οχήματος, όπου η άδεια κυκλοφορίας εκδόθηκε στο όνομα 25χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος ενεργώντας μαζί με 29χρονο συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, το βράδυ της 27 Αυγούστου 2014 σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και με την απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν τον οδηγό του οχήματος να το εγκαταλείψει και στη συνέχεια αφαίρεσαν το όχημα και διέφυγαν.

Το παραπάνω κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπως και η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα