Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Χιονίζει στα ορεινά της Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Χιονίζει από το πρωί σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε νωρίτερα τους 0 βαθμούς ακόμα και στα νότια του νομού.

Στον Πολύγυρο, στο Παλαιόκαστρο, στην Αρναία, στον Ταξιάρχη, στο Βάρδο και αλλού το έχει στρώσει, ενώ η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της βόρειας Χαλκιδικής.  

Λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία:

-   Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, από το 52ο χλμ. (περίπου από τον Άγιο Πρόδρομο) έως την είσοδο της πόλης.

-  Στην Επαρχιακή Οδό Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγίας.

-  Στην Επαρχιακή Οδό Αρναίας - Ταξιάρχη (μέσω Χολομώντα).

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής αλλά και οι Δήμοι. Νωρίς το πρωί χιόνιζε ακόμα και στα Ν. Μουδανιά και σε σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

 

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα