Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Νεκρή μια 28χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Μάμα

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στο ύψος του Αγίου Μάμα είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό  θάνατο μιας 28χρονης και τον τραυματισμό δύο ακόμα γυναικών.

 

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr το ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Όλυνθο προς Ν.Μουδανιά επεχείρησε να κάνει προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στο ρεύμα Ν. Μουδανιών - Ολύνθου που οδηγούσε η 28χρονη κοπέλα.

 

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και η πυροσβεστική υπηρεσία. 

 

Η 28χρονη οδηγός από τις Καλύβες, δυστυχώς έχασε τη ζωή της και δυο γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο για αρκετή ώρα.

φωτο αρχείου

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα