Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η κακοκαιρία έπληξε χθες βράδυ την Κασσάνδρα -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Σε επιφυλακή βρισκόταν από χθες το απόγευμα οι Δήμοι Κασσάνδρας και Σιθωνίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. "Το κύμα της κακοκαιρίας ενέσκηψε κυρίως πάνω από περιοχές της χερσονήσου της Κασσάνδρας από Χανιώτη μέχρι Αγία Παρασκευή και Λουτρά" ανέφερε στο halkidikinews o αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός.  

Μέσα στη Χανιώτη το κεντρικό ρέμα που περνά δίπλα από το δημαρχείο ήταν αδιαπέραστο λόγω του όγκου του νερού της βροχής και πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Στη Χανιώτη πολλά υπόγεια σπιτιών πλημμύρισαν και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απάντληση των υδάτων.

 

Στο μεταξύ, τρεις γυναίκες και δύο άντρες εγκλωβίστηκαν στη Μονή Αγίου Ιωάννη του Ρώσου από τα νερά που κατέβασε το ρέμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής, η οποία τελικά τους μετέφερε στο χωριό. 

 

Στην επαρχιακή οδό  προς Πευκοχώρι έπεσε δέντρο, το οποίο απομακρύνθηκε με τη συμβολή ιδιωτών, ενώ ο δρόμος από Πευκοχώρι για Παλιούρι σε πολλά σημεία ήταν πλημμυρισμένος και επικίνδυνος. 

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας βρίσκονται επί ποδός για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και καθαρίσουν δρόμους και πλατείες από τα φερτά υλικά. "Με το πρώτο φως της ημέρας ήταν εμφανείς η ζημιές στις υποδομές της παραλίας της Χανιώτης που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση. Εργαζόμαστε από νωρίς για την αποκατάσταση των ζημιών" ανέφερε ο κ. Κοντός. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα