Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σεμινάριο για ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής και το SETE Training ξεκινούν δυναμικά τις νέες τους δράσεις στη Χαλκιδική με το σεμινάριο "Management Masterclass Ενοικιαζόμενων Δωματίων", που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου. 

 

Πρόκειται για ένα Workshop αποκλειστικά φτιαγμένο για ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων. Το εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training, “Management Masterclass Ενοικιαζόμενων Δωματίων”, βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις στη διοίκηση και τη λειτουργία της επιχείρησής τους. Επιπλέον θα προσαρμοστούν στο ιδιαίτερα σημαντικό ψηφιακό περιβάλλον όπου τα κοινωνικά δίκτυα και οι διαδικτυακές εφαρμογές παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επικοινωνία όσο και στη διαχείριση του πελάτη.

 

Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία του ΣΕΤΕ με την Ομοσπονδία Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής.

 

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ καλύπτει το 50% με 70% του κόστους συμμετοχής και το υπόλοιπο η Ομοσπονδία, παρέχοντας σε όλους τους επαγγελματίες των καταλυμάτων ανέξοδα πρόσβαση στην κατάρτιση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα