Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου γιόρτασε η Αστυνομία τιμώντας τον προστάτη της Άγιο.  Η 20η Οκτωβρίου θεσπίστηκε από την Πολιτεία "Ημέρα της Αστυνομίας" ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Πολύγυρος.


Ηγεσία, αξιωματικοί και προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής  παρέστησαν στον  Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο, όπου εψάλη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο και στην προσφορά της Αστυνομίας και ευχήθηκε ο Άγιος Αρτέμιος να είναι βοηθός στον καθένα. "Η ανιδιοτελής στάση και η προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον και την αποστολή μας είναι ο λόγος που η Αστυνομία καταξιώνεται στη συνείδηση του κόσμου" υπογράμμισε ο κ. Τζουμαϊλής.

Στη Δοξολογία παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, Γιώργος Γιάννης, ο Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Ολύνθου, Αυγέρης Νικόλαος (πρώην αστυνομικός), ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ελληνικού Τμήματος, Βασίλης Παπάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Αγγελίδης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής, Πάλλης Δημήτριος, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών, Παπουτσής Κωνσταντίνος και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πυραγός Τσολάκης Εμμανουήλ.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποιείται, μετά από απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού, έως την 20 Οκτωβρίου, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος, καθώς και για τα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Επίσης εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα