Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή δέντρων και καθαρισμός ρεμάτων στο Δήμο Ν.Προποντίδας

O Δήμος Νέας Προποντίδας στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εικόνα του Δήμου αλλά και να συντηρήσει ταυτόχρονα τα υψίκορμα δέντρα, συνεχίζει τις ετήσιες εργασίες κοπής και κλαδέματος, στους επαρχιακούς δρόμους του Δήμου, καθώς και σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να μη δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Εργασίες κλαδέματος δέντρων και κοπής χόρτων  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη Δ.Κ.Ν.Μουδανιών, στην ΤΚ.Κρήνης, στην Ν.Καλλικράτεια, στη Ν.Ηράκλεια όπως και στην Τ.Κ. Σημάντρων. Σημαντικό κομμάτι της καθαριότητας αποτελεί και ο καθαρισμός των ρεμάτων του Δήμου. Καθαρισμός ρέματος πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Ν.Πλαγίων.

Επίσης, να τονιστεί ότι παράλληλα, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, με το προσωπικό που έχει στη διάθεσή της, συνεχίζει το κλάδεμα δέντρων σε σχολεία και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα