Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ομογένεια την Αυστραλίας ενισχύει το Νοσοκομείο Χαλκιδικής -VIDEO-

Μια μεγάλη εκδήλωση στην Αυστραλία ετοιμάζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Australian Hellenic Medical Charity Inc. με στόχο να συλλέξει χρήματα για τον εξοπλισμό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής. 

 

Ήδη οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας. Ο κ. Σωτήρης Φιλλης από τη Ν.Τρίγλια πέρασε το καλοκαίρι στη γενέτειρά του και τώρα επιστρέφει στην Αδελαϊδα (πρωτεύουσα της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας), όπου ζει με την οικογένειά του. Στις αποσκευές του πήρε ένα βίντεο, το οποίο ετοίμασαν τα ανίψια του και πρόκειται να προβληθεί στην εκδήλωση του οργανισμού, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

 

Στο βίντεο που παρουσιάζει το halkidikinews.gr μιλούν οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Γιάννης Καρδάκος και Χαράλαμπος Ευταξίας για την προσπάθεια αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου και η εκπαιδευτικός ειδικής Αγωγής Αθανασία Εμμανουηλίδου, η οποία παρουσιάζει κάποιες δωρεές για την εκδήλωση. 

 

 

Η πρώτη εκδήλωση του οργανισμού τον περασμένο Μάιο είχε μεγάλη επιτυχία. Ο οργανισμός ευελπιστεί ότι θα συγκεντρώσει τα χρήματα για να αγοραστούν και σταλούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής δύο σύγχρονα μηχανήματα ένα για την ουρολογική κλινική και ένα για το γαστρεντερολογικό τμήμα. 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα