Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η κατασκευή του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών και έχει  ολοκληρωθεί ήδη η εκσκαφή για τη θεμελίωση του έργου.

Πρόκειται για την κατασκευή ενός νηπιαγωγείου, συνολικής κάλυψης 482,61 τ.μ., δόμησης 415,27τ.μ., και μέγιστου ύψους 5,45μ, σύμφωνα με τους επιτρεπόμενους όρους δόμησης της περιοχής αλλά και βάσει του εγκεκριμένου κτιριολογικού προγράμματος. 

Το 5ο Νηπιαγωγείο Ν.Μουδανιών  περιλαμβάνει δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Στο βόρειο τμήμα του οικοπέδου προβλέπεται χώρος στάθμευσης τριών οχημάτων, εκ των οποίων ο ένας είναι για ΑΜΕΑ.

 

"Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τα έργα τα οποία είχαμε υποσχεθεί. Βασική προτεραιότητά μας η παιδεία και η υλοποίηση έργων υποδομής", δήλωσε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα