Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Μ. Καρρά με εκπροσώπους του Βαφοπούλειου

Με εκπροσώπους του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς.

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η προοπτική της συνεργασίας και ανταλλαγών του Δήμου Ν. Προποντίδας με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα.

Η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει άμεσα και ύστερα από την έγκριση της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Βαφοπούλειου και Πνευματικών Ιδρυμάτων Δήμου Θεσσαλονίκης κα. Ναθαναηλίδου Ελένη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου κα. Τσιτσιμίκλη Ελένη, η υπεύθυνη του γραφείου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου κα. Καραγιάννη Αικατερίνη και ο υπεύθυνος χορωδίας και μουσικών τμημάτων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου κος Παπαζαχαρίου Δημήτριος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα