Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τους εταίρους του προγράμματος ERASMUS+ υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πολυγύρου

Τους συμμετέχοντες εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + στη Δράση «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών - Στρατηγικές Συμπράξεις», στο οποίο παίρνει μέρος το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

 

Αφού τους καλωσόρισε στον Δήμο Πολυγύρου και τη Χαλκιδική, τους παρουσίασε το προφίλ του Δήμου με τις ιδιαιτερότητες του και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τους ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας. Παράλληλα συζήτησαν για θέματα επιχειρηματικότητας κυρίως στον τομέα του τουρισμού αλλά και την διαδικασία εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων στο εξωτερικό στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος. 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γεώργιος Γκιλής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου, για τη στήριξή του στον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής τονίζοντας ότι με τη συνεργασία και τη συστηματική δουλειά όλων η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει από την κρίση.

 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά έντεκα φορείς από επτά ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Γερμανία, Λετονία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Ελλάδα).


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα