Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έξω από το ΥΜΑΘ οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία -ΦΩΤΟ-

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας.

 

Το ραντεβού δόθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η πορεία κινήθηκε στην οδό Παπαναστασίου, στη  Λεωφόρου Στρατού, στις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία και Αντιγονιδών και  κατέληξε πριν από λίγο στο υπουργείο Μακεδόνιας - Θράκης.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, τοποθέτησαν πανό στην πύλη του ΥΜΑΘ και αυτή την ώρα φωνάζουν συνθήματα.

 

Η διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ είναι για ακόμα μία φορά πρωτότυπη καθώς οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έφτιαξα το άρμα του "Ψευταλέξη", τοποθετώντας πάνω σε αυτό κούκλες με τη μορφή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ακόμα ξεχωρίζουν και τα μαύρα μπαλόνια που κρατούν και στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως "Η ελπίδα πέταξε", "Ξεπουλάκηδες" και Συριζοκατσικώθηκαν".]

Πηγή: thestival.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα