Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στη Ν. Σκιώνη

Η Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον κυβερνήτη- ιδιοκτήτη του Ι/Φ -Ε/Ρ- Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” Ν.Π. 8740,  ότι βρίσκεται ακυβέρνητο  λόγω μηχανικής βλάβης και αδυναμίας χρήσης ιστίων λόγω άπνοιας, με μία ακόμη ημεδαπή επιβαίνουσα, στην θαλάσσια περιοχή  έξι (06) ν.μ. δυτικά – βορειοδυτικά λιμένα Νέας Σκιώνης.

Στην περιοχή έσπευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το σκάφος “ΟΛΙΒ_ΠΟΠΑΥ” Τ.Ν.Μ. 466 το οποίο εντόπισε το “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και το ρυμούλκησε στο λιμένα Νέας Σκιώνης όπου κατέπλευσε ασφαλώς.  

     Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα