Παραγωγοί και επιχειρήσεις από όλη τη Χαλκιδική παρουσιάζουν εκλεκτά τοπικά προϊόντα στην πλατεία Αλετρά – Ελεύθερη η είσοδος για το κοινό
Με τη συμμετοχή παραγωγών και επιχειρήσεων από όλη τη Χαλκιδική πραγματοποιείται στην Άφυτο η έκθεση τοπικών προϊόντων, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κασσάνδρας.
Η έκθεση φιλοξενείται στην πλατεία Αλετρά και αναδεικνύει την τοπική παραγωγή και επιχειρηματικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προϊόντα που παράγονται στη Χαλκιδική.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Κουφίδης, οι βουλευτές Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωκράτης Δώρης και άλλοι επίσημοι.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην στρατηγική που έχει επενδύσει το Επιμελητήριο μέσα από τέτοιες δράσεις να συνδέει τους τρεις τομείς της οικονομίας μεταξύ τους, να αναδεικνύει χωριά πέρα από τις πρωτεύουσες των Δήμων, να ενισχύει το τουριστικό προϊόν με εναλλακτικές δράσεις και κυρίως να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επαγγελματιών του τόπου.
Τον Δήμο Κασσάνδρας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παύλος Παντζίκης, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Γάτσιος.
Συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη τη Χαλκιδική
Στην έκθεση συμμετέχουν οι επιχειρήσεις:
- Περίαπτον (Periapton)
- Valtinger Fresh Handcrafted Beer
- Δέσποινα Λελουσίδου
- Μελοίδα
- Boulakis Honey & More
- Elezi Salvador
- Lily's Blossom
- Αφυταίων Γαία
- Candlelicious Bar
Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν, μεταξύ άλλων, ελαιόλαδο και ελιές, μέλι, τοπικές μπίρες, κρασιά, φυσικά καλλυντικά, χειροποίητα κεριά και είδη δώρων.
Η έκθεση ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.












