Δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Γερακινής - Ψακουδίων. Ο ένας οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10:15, στον δρόμο Γερακινής - Ψακουδίων, στο ύψος του Τρικόρφου, όταν δύο επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση το ένα όχημα ανετράπη. Ο οδηγός του, υπήκοος Αλβανίας, εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.
Ο τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα από τα Σκόπια, δύο ενήλικες και ένας ανήλικος, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.
Λόγω του ατυχήματος, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Νέα Μουδανιά έμεινε αρκετή ώρα κλειστό, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.











