Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Επιστροφή με χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Η επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου έχει ξεκινήσει από νωρίς, ωστόσο αυτήν την ώρα -20:00- παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και της εθνικής οδού.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται μετά τη Ν. Καλλικράτεια, ειδικά στο ύψος του Τσάνταλη και στο Μεσημέρι.

 

Η κίνηση χτυπάει κόκκινο στη Σιθωνία. Στο φανάρι της Νικήτης υπάρχει τροχονόμος που διευκολύνει την κυκλοφορία, ωστόσο η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά πολύ πριν τη Νικήτη. Ειδικά στον κόμβο πριν τη Νικήτη που συναντώνται οι δρόμοι από Ν. Μαρμαρά και Βουρβουρού επικρατεί ...κομφούζιο. 

  

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας αυξημένη κίνηση υπάρχει στο Πευκοχώρι, στο ύψος της Κρυοπηγής, στην Καλλιθέα και μετά τη γέφυρα της Πoτίδαιας.

halkidikinews.gr

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα