Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης στη Ν. Ποτίδαια

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής αγωγών ύδρευσης και άρδευσης στο δήμο Νέας Προποντίδα, ενός έργου προϋπολογισμού 314.000,00  ευρώ, που δημοπρατήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή  αγωγού μήκους 1800μ περίπου που θα συνδέει τις γεωτρήσεις με το αντλιοστάσιο στην περιοχή “Βουλγάρα” Ν.Ποτίδαιας.

 

Το συνολικό έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση τμημάτων δικτύων-αγωγών ύδρευσης και άρδευσης που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας των υφιστάμενων αγωγών και χωροθετούνται στο Δήμο Ν. Προποντίδας.

Μέχρι σήμερα έχουν περαιωθεί οι εργασίες αντικατάστασης τμήματος του αρδευτικού δικτύου Τρίγλιας και του αγωγού ύδρευσης περιοχής Γαλαρινού που εξυπηρετεί τις ανάγκες ύδρευσης στα Δ/Δ Πετραλώνων-Κρήνης.

Επίσης κατασκευάστηκαν τα δύο τμήματα του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Τρίγλιας, η αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης δυτικά του οικισμού Διονυσίου.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα