Τρίτη, 09 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τα πρώτα χιόνια ήρθαν στη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και πολλές περιοχές της βόρειας Χαλκιδικής είδαν χιόνι!

Από νωρίς το πρωί χιονίζει στον [πολύγυρο, στα Ζερβοχώρια, στην Αρναία, το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, και τη Μεγάλη Παναγία, ενώ απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για όσους ανεβαίνουν Ταξιάρχη. Τα οχήματα που κινούνται από το 53 έως το 70 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (μέσω Χολομώντα) θα χρειαστούν αλυσίδες.

Ακόμα και στα πεδινά της Σιθωνίας οι νυφάδες που πέφτουν σκόρπισαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα