Μήνυμα αλληλεγγύης και συλλογικής προσφοράς στέλνει η τοπική κοινωνία του Πολυγύρου, καθώς χάρη στην ευγενική και ανιδιοτελή στήριξη επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων, εξασφαλίστηκε η απαραίτητη χρηματοδότηση για την προμήθεια ειδικού λεωφορείου που θα καλύπτει τις μετακινήσεις των παιδιών και ενηλίκων ωφελουμένων του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Πολυγύρου.
Η πρωτοβουλία, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου, στοχεύει να διασφαλίσει την ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά των ωφελουμένων από τις τοπικές τους κοινότητες προς τη δομή και αντίστροφα — μια ανάγκη που για χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα γονέων και μελών οικογενειών ατόμων με αναπηρία.
Οι πρώτοι υποστηρικτές που συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτή την κοινή προσπάθεια είναι:
-
Ελληνικοί Λευκόλιθοι Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε. Γερακινής
-
Φιλόπτωχο Ταμείο Ιερού Ναού Αγίου Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Χαλκιδικής
-
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής
-
Διοργανωτές του Colour Day Polygyros
-
Σύλλογος Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου
Η συγκινητική ανταπόκριση των χορηγών και των πολιτών, όπως τονίζουν σε ευχαριστήριό τους οι γονείς και οι οικογένειες των ωφελουμένων, αποδεικνύει ότι το απόθεμα αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας παραμένει ισχυρό. Είναι αυτό που ενώνει τους ανθρώπους, δίνει δύναμη σε συλλογικές προσπάθειες και αναδεικνύει το πραγματικό νόημα της κοινωνικής συνοχής και της συμπερίληψης.
«Η ανταπόκριση όλων μας συγκινεί και αποδεικνύει ότι η κοινωνία μας μπορεί, όταν ενώνεται, να δημιουργεί, να στηρίζει και να προσφέρει. Σας ευχαριστούμε θερμά», αναφέρουν οι γονείς και τα μέλη των οικογενειών των παιδιών και ενηλίκων ΑμεΑ του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Πολυγύρου.
Όσοι ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, φορείς, επιχειρήσεις και προσωπικά ο καθένας να υποστηρίξει την προσπάθεια, μπορεί να καταθέτει το ποσό που επιθυμεί στους παρακάτω (κατά την επιλογή του) Τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου Πολυγύρου.
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR4601712330006233030020941
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6101103260000032654011272
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR2402607440000150200211132
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να σημειώνετε τον Α.Φ.Μ. σας και τη φράση: “ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ-AMEA”
φωτο:polygyros.gr