Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αναστάσιμη επίσκεψη του Μητροπολίτου Ιερισσού στον Οίκο Ευγηρίας

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, ανήμερα της Λαμπρής, η αναστάσιμη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου στη φιλανθρωπική Δομή της Μητροπόλεως, τον Οίκο Ευγηρίας «Παναγία του Ακαθίστου».

Ο Σεβασμιώτατος έφτασε στον χώρο του Ιδρύματος για να μοιραστεί τη χαρά της Αναστάσεως με τους τροφίμους και το προσωπικό.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση για τη λειτουργία του Ιδρύματος και τη φροντίδα που προσφέρεται στους ηλικιωμένους, ενώ ευχήθηκε «η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίζει την πορεία του Οίκου Ευγηρίας και να ευλογεί όλους όσοι διακονούν με αγάπη και αυταπάρνηση τον συνάνθρωπο».

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ιδρύματος ευχαρίστησαν θερμά τον Μητροπολίτη για την παρουσία του, η οποία αποτέλεσε μια πνευματική ενίσχυση για όλους, και ευχήθηκαν να συνεχιστεί με επιτυχία και ευλογία το έργο της Μητροπόλεως προς όφελος των ηλικιωμένων της τοπικής κοινωνίας.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.