Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή σκάφους με εξωλέμβια στη Σιθωνία

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, οδήγησαν στη σύλληψη 2 υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 39 και 66 ετών, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές (9-6-2017) το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα από τροχόσπιτο και αποθήκη σε περιοχή της Χαλκιδικής, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον 55χρονο ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, λίγη ώρα αργότερα σε όχημα που επέβαιναν και να συλληφθούν.

Με το παραπάνω όχημα μετέφεραν ένα σκάφος με εξωλέμβια μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα, που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Χαλκιδικής και αποδόθηκαν στον 66χρονο ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα