Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μ.Παπαδημητρίου: Η μοιραία ολιγωρία κόστισε τη ζωή του 19χρονου Γιάννη

Για μοιραία ολιγωρία του Δήμου Κασσάνδρας που στοίχισε τη ζωή στον 19 χρόνο Γιάννη, στο λούνα παρκ του τρόμου, έκανε λόγο η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Κασσάνδρα Μπροστά" Μαρία Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γνώμη τηλεόραση, στον απόηχο της δημόσιας τοποθέτησης του Πρωθυπουργού από το βήμα της Δ.Ε.Θ.

"Ο Δήμος Κασσάνδρας χρειάζεται ολική επαναφορά" ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας μια προς μία όλες τις παθογένειες της περιοχής.
Μεταξύ άλλων η Μαρία Παπαδημητρίου έκανε λόγο για "χαμένη αξιοπιστία του Δήμου Κασσάνδρας ", για μια σωρεία παραλείψεων , για το γεγονός ότι η Δημοτική Διοίκηση γνώριζε από τις 9 Ιουλίου κατόπιν σχετικού εγγράφου της Αστυνομίας ότι το εν λόγω λούνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας και "έμεινε άπρακτη έως ότου την πρόλαβαν τα γεγονότα και έκτοτε δεν ακούσαμε από εκείνη ούτε μια συγνώμη, ούτε μια ένδειξη μεταμέλειας, ούτε μια παραίτηση".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα