Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μητσοτάκης για Λούνα πάρκ: Γνωρίζουμε πολύ καλά που είναι η ευθύνη - Άλλοι Δήμοι υλοποίησαν πολύ σωστά το νομικό πλαίσιο -VIDEO-

Στο τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για πρώτη φορά και ξεκαθαρίζοντας ότι "γνωρίζουμε πολύ καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τι έγινε και που είναι η ευθύνη".

Ο ίδιος μίλησε για ευθύνες του Δήμου, τονίζοντας ότι "άλλοι Δήμοι υλοποίησαν πολύ σωστά το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία τέτοιων εγκαταστάσεων. Κάποιοι δεν το έκαναν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους".

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για τη νομιμότητα παντού  ανέφερε ότι στόχος είναι να αποκρούσει η κυβέρνηση την λογική της προχειρότητας και της τσαπατσουλιάς. "Υπάρχουν διαδικασίες και πλαίσια νομικά που πρέπει να γίνονται σεβαστά και μάλιστα όταν πρόκειται για την ασφάλεια των πολιτών" είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα