Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χωρίς λούνα παρκ τελικά το πανηγύρι του Αγίου Μάμα

Το ...χτύπημα φέτος είναι διπλό για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα που ξεκινά σήμερα τη λειτουργία της. Μετά τις ψησταριές που θα μείνουν κλειστές, δεν θα ανοίξει φέτος και το λούνα παρκ!

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, είπε ότι ο έλεγχος που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στον χώρο της εμποροπανήγυρης για να διακριβωθεί ότι θα λειτουργήσει με ασφάλεια, δεν κατέστη δυνατό να γίνει.

«Ο μηχανολόγος – μηχανικός που είχε οριστεί για τον έλεγχο δήλωσε αδυναμία προσέλευσης και ελέγχου, και ο έλεγχος δεν έγινε οπότε ο Δήμος δεν μπορεί να δώσει άδεια για να λειτουργήσει το λούνα παρκ», υποστήριξε ο κ. Καρράς. Όπως είπε ο δήμαρχος, ο μηχανολόγος – μηχανικός θα πραγματοποιούσε έλεγχο χθες, όμως δεν προσήλθε και κατόπιν εγγράφου που του έστειλε, δήλωσε αδυναμία προσέλευσης.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος δεν θα υπάρχουν ψησταριές στην την εμποροπανήγυρη που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Μάμα. Όπως είπε χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας σχετικά με την εξέλιξη αυτή, «πήραμε την απόφαση να μη λειτουργούν φέτος οι ψησταριές επειδή θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ή ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή θα πρέπει να δούμε πώς αυτές οι ψησταριές θα λειτουργήσουν κανονικά και νόμιμα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα