Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αιτήσεις για την επιλογή υποψηφίων καταρτιζομένων στη Σ.Α.Ε.Κ. Ν.Μουδανιών

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων επιλογής καταρτιζόμενων στις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025, από σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00, μέσω της πλατφόρμας https://diek.it.minedu.gov.gr.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης επιλογής έχουν όλοι οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ειδικότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη Σ.Α.Ε.Κ. Νέων Μουδανιών
- ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ {πρώην ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ)
- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
- ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (MARKETING)

Οι Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. προσφέρουν ποιοτική ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική κατάρτιση με επιδοτούμενη πρακτική άσκηση σε σύγχρονες ειδικότητες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας με προοπτικές απασχόλησης. Η φοίτηση διαρκεί τέσσερα (4) συνολικά εξάμηνα, συν την περίοδο πρακτικής άσκησης. Η φοίτηση στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. οδηγεί σε αναγνωρισμένο Δίπλωμα επιπέδου 5 κατόπιν εξετάσεων πιστοποίησης, παρέχεται αναβολή στράτευσης, δυνατότητα κατάταξης σε συναφή σχολή ΑΕΙ μετά από κατατακτήριες εξετάσεις, δυνατότητα επιδότησης ενοικίου και τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή απευθυνθείτε στη γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ., τηλ: 23730 26250 ή 23730 23330 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα