Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανακλήθηκε η άδεια της κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή

Ανακλήθηκε η άδεια της κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή, στη Χαλκιδική, στην οποία έχασε τη ζωή της η 8χρονη στην πισίνα το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Αυγούστου.

Την απόφαση έλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο δήμος Κασσάνδρας ανακάλεσε τις άδειες λειτουργίας των πισινών της κατασκήνωσης, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 8χρονη , μετά από ομόφωνη απόφαση της δημοτικής επιτροπής.

Υπενθυμίζεται πως η κατασκήνωση μέχρι πρότινος λειτουργούσε κανονικά ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχαν «σφραγιστεί» οι δύο πισίνες, στη μία εκ των οποίων πνίγηκε η 8χρονη καθώς είχαν εντοπιστεί παραλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, κατάθεση έχει δώσει και η αδερφή του άτυχου κοριτσιού ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό συνεχίζονται.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στην τραπεζαρία για φαγητό με τις αρχές να παίρνουν καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου της.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα