Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Νεκρό ένα 8χρονο παιδί στη Ιερισσό

Ένα 8χρονο παιδί κατέρρευσε και έπεσε νεκρό μπροστά στα μάτια των γονιών του!

Το σοκαριστικό περιστατικό όπως αναφέρει το newsit.gr, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/08/2024) στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Ιερισσό, με το παιδί να καταρρέει μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Στο παιδί έγινε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το παιδί είχε αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως του γύρισε σε οξεία περικαρδίτιδα.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα