Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Πορταριά Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασαν οι κάτοικοι της Πορταριάς την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Το απόγευμα έγινε ο πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και στη συνέχεια έγινε λιτάνευση της ιερής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, δημοτικοί σύμβουλοι άλλοι επίσημοι.

Σήμερα το πρωί τελέστηκε Όρθρος και Θ, Λειτουργία και αργότερα μοιράστηκε σε όλους το παραδοσιακό κουρμπάνι.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.