Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θερμή υποδοχή στην Ελίνα Τζένγκο στο αεροδρόμιο

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν συγγενείς, φίλοι αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας στην Ελίνα Τζένγκο και τον προπονητή της Γιώργο Μποσκαριώβ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Με την επιστροφή της στη χώρα η Ελίζα Τζένγκο ευχαρίστησε, μέσω social media, εκείνους που της έστειλαν μυνήματα αλλά και την Ελλάδα.

Το μήνυμα της Τζένγκο

«Δεν μπορώ να περιγράψω το ποσο συγκινούμαι αυτές τις μέρες, διαβάζοντας τα άπειρα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που μου έχετε στείλει .. Νιώθω ευγνώμων που πέρα από την οικογένεια και τους κοντινούς μου ανθρώπους, έχω γύρω μου και όλους εσάς που χαίρεστε με την χαρά μου και με στηρίζετε στις δύσκολες στιγμές… Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.. Ελλάδα σε ευχαριστώ!».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα