Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ.Μάλαμα: Να ανοίξει η συζήτηση για τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών ρίψεων στη Χαλκιδική

Μετά και τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, αφού συγχαίρει την Ελίνα Τζένγκο και τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαριώβ, υπενθυμίζει τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών του Κενταύρου Ν.Καλλικράτειας και την καθυστέρηση κατασκευής νέων υποδομών για έναν σύλλογο που "παράγει" συνεχώς αθλητές υψηλών στόχων.

Η κ. Μάλαμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Ελίνα Τζένγκο με την προσπάθεια της κατατάχθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας ελίτ του ακοντισμού.
Έχει μπροστά της μια λαμπρή καριέρα, η δουλειά της με τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαρίωβ θα οδηγήσει σίγουρα σε πολλά μετάλλια στα μεγάλα αγωνιστικά ραντεβού των επόμενων ετών.

Η Χαλκιδική πρέπει να είναι υπερήφανη για την μεγάλη αυτή αθλήτρια.

Μόλις καταλαγιάσει η συναισθηματική φόρτιση που σίγουρα έχει κι η ίδια η Ελίνα κι ο προπονητής της, μόλις επιστρέψει κι αφού την υποδεχτούμε όλοι ως νικήτρια, εμείς δεσμευόμαστε να ανοίξουμε την συζήτηση ξανά σε σχέση με τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών των ρίψεων στη Χαλκιδική.

Δεν αξίζει να πούμε περισσότερα τώρα, αλλά την ώρα που πρέπει θα μιλήσουμε με στοιχεία, για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα