Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου Σημάντρων- Πορταριάς

Ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος επισκέφθηκε το Δήμο Ν. Προποντίδας και τέλεσε τα εγκαίνια των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου Σημάντρων- Πορταριάς (έως τον κόμβο με την Ε.Ο. Ν. Μουδανιών - Ν. Τρίγλιας), προϋπολογισμού μελέτης 4.700.000,00€, που υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.


Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Ιωάννης Γιώργος, η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Ιωάννης Σάββας, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Κουφίδης, αντιδήμαρχοι του Δήμου μας και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, σύμβουλοι Κοινοτήτων και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Ν.Προποντίδας μέσω διαφορετικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ενώ ζήτησε τη στήριξη της πολιτείας για έργα ύδρευσης και άρδευσης, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη νερού. Ενημέρωσε ότι ήδη υπάρχουν απόλυτα έτοιμα και δημοπρατημένα έργα ύδρευσης που αναζητείται η χρηματοδότησή τους. Τέλος, του παρέδωσε τιμητική πλακέτα για τη στήριξή του αλλά και την πρόσφατη απόφασή του να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του ειδικού γυμνασίου-λυκείου και ΕΕΕΚ του Δήμου Ν.Προποντίδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα