Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στις επαρχιακές οδούς Σιθωνίας και Κασσάνδρας για το Σαββατοκύριακο

Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στις Επ. Οδούς Ν.Μουδανιών – Σιθωνίας, Ν.Μουδανιών - Παλιουρίου και εντός του Δ.Δ. Ν. Ποτίδαιας ενόψει αυξημένης κίνησης λόγω θερινής περιόδου”.


α) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης με την τοποθέτηση κινητών πλαισίων (κώνων) τις ημέρες Σάββατο 13/07/2024 και Κυριακή 14/07/2024 και κατά τις ώρες 09:00 – 21:00 στα κάτωθι σημεία:

1.Επί της Επ. Ο. Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας από το 35ο χλμ. έως το 38ο χλμ


2.Επί της Επ. Ο. Ν. Μουδανιών – Παλιουρίου:


3.Στο 24ο χλμ. πέριξ σηματοδοτών Καλλιθέας


4. Από το 45ο χλμ. έως το 47ο χλμ. Επ. Ο. Ν. Μουδανιών-Παλιουρίου κατά μήκος της κεντρικής οδού.


5.Εντός του Δ.Δ. Ν. Ποτίδαιας από την είσοδο έως την κεντρική πλατεία εκατέρωθεν της οδού

β) Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σε σημεία κατά μήκος του ως άνω οδικού άξονα όπου υφίστανται ήδη ρυθμιστικές πινακίδες Ρ-40 με την παρουσία πεζών τροχονόμων για την εφαρμογή τους.

γ) Το χρονικό διάστημα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες σύμφωνα με την κρίση κ.κ. Διοικητών Τ.Τ. Πολυγύρου και Τ.Τ. Μουδανιών.

δ) Εξουσιοδοτούμε το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών για τη λήψη κάθε αναγκαίου πρόσθετου μέτρου κυκλοφοριακής τεχνικής κατά τόπο αρμοδιότητας εφόσον απαιτηθεί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα